Kom igång med 3×3-basket!

Om du är sugen på att spela snabb och intensiv basket helt utan krav på fasta träningstider och seriespel så har du hamnat på helt rätt ställe.

Stockholm Basketball Club är ett basketkollektiv som erbjuder 3×3-basket i toppklass, med erfarna 3×3-masters och grym organisation.

Månadsturnering

Vi anordnar varje månad en turnering där vem som helst kan anmäla sig. Det enda kravet vi har för att man ska få spela i en av våra turneringar är att man registrerar sig som spelare på FIBA 3×3.

Där skapar du helt enkelt en spelarprofil genom vilken du sedan kan anmäla dig till turneringar över hela världen, däribland Stockholm Basketball Clubs egen månadsturnering STHLM 3×3 TOUR.

Att delta i en turnering kostar 600 kr per lag, och är du inte redan en del av ett lag så mailar du oss på info@sbc3x3.se så kan vi hooka up dig med några andra grymma 3×3-spelare.

Beroende på hur många och vilka lag som anmäler sig till turneringarna så kör vi två klasser; ELITE och JUST FOR FUN. Ännu har vi ingen klass för damer, men vi öppnar gärna upp en om ni är minst 3 damlag som är sugna på att spela.

I turneringarna spelar vi med FIBAs officiella 3×3-boll och regler. Vår tour avslutas med finalspel i vilket man som segrare lämnar planen 15 000 kr rikare.

POP UP-Träningar

Förutom våra månadsturneringar anordnar vi POP UP-träningar med fokus på matchspel. POP UP- träningarna hålls inomhus under de kalla månaderna och utomhus under de varma. Träningarna är ca 1-1,5 h långa och struktureras upp av en av Stockholm Basketballs 3×3-masters. Musik under samtliga träningar är självklar.

För att hålla dig uppdaterad om när våra POP UP-täningar dyker upp bör du signa up för vårt Nyhetsbrev. En vecka innan träningen annonserar vi genom det ut vart träningen kommer hållas och vilken tid.

Det enda du behöver göra för att kunna vara med är att anmäla dig genom vårt anmälningsformulär och ange Namn, E-mail, Nivå (ELITE och JUST FOR FUN) samt E-postadress. Att vara med på en POP UP-träning kostar 50 kr och du swishar på plats. Anmälan stänger 18:00 dagen innan träningen.